Heb je geen eigen logistiek en past Foodl Logistiek niet goed bij jou? Dan kan je terecht bij een van de andere logistieke partijen die we kennen. 

Er zijn diverse oplossingen mogelijk:

  • Grote logistieke providers gericht op dranken (zoals Nabuurs)
  • Landelijke logistieke partners die diverse oplossingen hebben voor verschillende productgroepen (zoals Truffelz)
  • Lokale transporteurs met hoge flexibiliteit waar je snel een zeer kleine voorraad kan neerleggen om te valideren of het verkopen via Foodl goed gaat (zoals TringTring in Amsterdam)
  • Logistieke providers die zich specifiek richten op gekoeld of bevroren transport, zowel op grote schaal (zoals LeenMenken) als lokaal (bijvoorbeeld TringTring in Amsterdam) of juist
  • Logistieke providers die de goederen ophalen bij een bestaand depot en vervolgens aan de horeca leveren

Mocht je een logistieke partner zoeken en past Foodl Logistiek niet bij jullie bedrijf, dan denken we graag met je mee! Neem hiervoor contact op met je contactpersoon bij Foodl, of mail even naar annemarie@foodl.nl

Hieronder een overzicht van logistieke partners die door verkopers op ons platform worden gebruikt.

Truffelz

Truffelz is opgezet vanuit de gedachte dat producenten zelf een directe route to market willen hebben, maar een sterke partner zoeken op het gebied van fulfilment en logistiek. Truffelz neemt ordermanagement, customer service, opslag, orderverwerking en bezorging voor je uit handen en kan door geheel Nederland leveren. Tevens kunnen ze je koppelen aan een gebruiksvriendelijk bestelsysteem en de meest gebruikte e-commerce platformen, waaronder uiteraard Foodl. De focus ligt op houdbare producten, maar gekoeld kan ook (vries niet). Meerdere leveranciers op Foodl maken al gebruik van Truffelz. 

Klinkt dit goed? Check dan www.truffelz.nl of neem contact op met Sandra Bosma via sandra@truffelz.com of 06-20427088, of Sander Palm via sander@truffelz.com of op 06-57576529.

E-Bakkie (Amsterdam)

E-Bakkie levert een milieuvriendelijke oplossing voor transport en logistiek op lokale schaal door gebruik te maken van kleine, elektrische vrachtvoertuigen. Wil je als groothandel of winkelier je product op een efficiënte en schone manier bij de klant laten afleveren? Wil je geen gedoe meer in die overvolle binnenstad van Amsterdam? Dan is E-Bakkie een geschikte partner, of zoals ze zelf zeggen: "onze bak, jouw gemak!"

Interesse? Neem contact op via e-bakkie.nl 

 

Ben je een logistieke dienstverlener en wil je hier ook bij staan? Neem dan even contact met ons op!