Campagnes en promoties

Campagnes
De komende periode focussen we ons op de voorbereiding van een aantal gave cross mediale campagnes. Zodra de horeca straks weer open mag zullen we starten. De thema’s hiervoor zijn:

- Vegetarisch, vegan en plantaardig
- Hard seltzers

De campagnes zullen te zien zijn op diverse social media kanalen en actief gepromoot door ons salesteam. Heb je hierover ideeën en wil je met ons samenwerken? We horen het graag!
Mail dan naar jana@foodl.nl

Promoties
Naast de campagnes zullen er ook volop promoties gaan lopen. Dit zijn kortingen op jouw producten. Je kunt jouw producten gedurende een periode van 4, 6, 9 of 12 weken aanbieden met korting, deze hoeven dus niet per se aan te sluiten bij de campagnes. De producten worden gehighlight tussen de acties op de homepagina van Foodl.nl en gepromoot door ons salesteam.

Schrijf jouw producten hier in dan zal Aron deze voor je indelen op de promotiekalender. Bij vragen of verzoeken kan je mailen naar aron@foodl.nl

 

Aanleveren van klanten kan geld opleveren

Foodl is gestart met een pilot. In deze pilot leveren een aantal geselecteerde leveranciers klanten aan bij Foodl. Zij worden ontzorgt, omdat de ordering en facturatie via Foodl verloopt. En het mooie is, over deze omzet betalen deze leveranciers geen fee, maar krijgen ze geld toe! De leverancier of logistieke partij van de leverancier blijft zelf zoals gebruikelijk leveren, dus het contactmoment met de klant blijft behouden. Als tegenprestatie voor het aanleveren van klanten hanteren wij een fee van -2% over de omzet, ofwel 'geld toe'. Voor leveranciers dus geen gedoe meer met orders en facturen en voor de klant meer bestelgemak en de mogelijkheid om ook andere merken en producten te shoppen op de marktplaats.

Interesse? Neem contact op met Annemarie. Uiteraard kunnen we hierin ook meedenken over exposure (incl. bijv. sampling) en bijv. een introductie actie of kortingscode voor de eerste bestelling van jouw klanten op Foodl. 

Annemarie@foodl.nl // 06 20251898

 

Nieuw: Foodl logistiek

Foodl biedt nu 2 eigen logistieke routes aan! Een voor kleine bestellingen van bevroren, gekoelde of normale producten, de andere voor grote volumes dranken (lees: een paar pallets per maand of meer). De voordelen: 

- Snel live met standaard contract en onboardingsproces

- Zeer flexibel, start vanaf 1m2 voorraad

- Bereik in alle grote steden van de Randstad

- Geconsolideerd met andere deelnemers (drukt de leverprijs)

- Scherp geprijsd

Lees meer op de pagina over logistiek of contact annemarie@foodl.nl voor meer informatie!