Inloggen

Je kunt onze supplier portal vinden op: https://prod-portal.foodl.nl/login

De inlognaam en wachtwoord ontvang je van het Foodl team nadat we samen het onboardingsproces hebben doorlopen. Ben je je wachtwoord vergeten? Stuur dan een email aan info@foodl.nl

Menu

In het menu zie je de volgende onderdelen:

• Prestaties: Dit is het dashboard waarin je een overzicht hebt van de orders die bij jou geplaatst zijn, lopende orders en de best lopende producten
  • Bestellingen: Hierin zie je alle bestellingen die bij jou geplaatst zijn en kun je de details van de bestelling bekijken
  • Producten: Hier zie je al jouw producten die geladen zijn op het platform en hier kun je ze eventueel offline halen.
  • Product management: Voor het laden van nieuwe producten of het doorvoeren van wijzigingen in de huidige producten, prijzen of voorraad.

Het menu en de mogelijkheden van de supplier portal zijn afhankelijk van de rol die je hebt. Als logistiek dienstverlener kun je bijvoorbeeld geen producten aanpassen of laden, je ziet dan alleen het onderdeel Bestellingen.

Prestaties

In het dashboard zie de meest recent 3 lopende bestellingen bovenaan staan. Daaronder heb je een overzicht van de afgeronde bestellingen, open bestellingen en de omzet van de huidige maand.

Daaronder krijg je een overzicht van de top 5 producten inclusief het totaal aantal verkocht. En ernaast de laatste 10 bestellingen.

Meer weten of bestellingen en de verwerking hiervan in de supplier portal? Klik hier

Of meer weten over producten en het laden of aanpassen ervan? Klik hier