Wanneer de producten succesvol zijn geüpload in onze portal, kun je de afbeeldingen van deze producten hieraan toevoegen. Dit doe je allereerst door de naam van een afbeelding te veranderen in de EAN-code van het desbetreffende product gevolgd door '_001'. Wanneer je een tweede afbeelding wilt toevoegen aan een product, laat je de EAN-code volgen door '_002'. Twee afbeeldingen van één product heten dan bijvoorbeeld '123456789_1' en '123456789_2'. Let er op dat een naam van een afbeeldingen niet begint met 0 en dat het een .JPG of .PNG bestand is. Voor meer informatie over de afbeelding specificaties verwijs ik je graag door naar de volgende pagina https://partners.foodl.nl/help/afbeelding-specificaties

Wanneer je dit voor alle product afbeeldingen gedaan hebt, dien je deze selectie aan afbeeldingen te kopiëren naar een gecomprimeerde map. Hieronder staat afgebeeld hoe dit op een Windows in zijn werk gaat.

 

 

Wanneer je de afbeeldingen hebt geplaatst in een gecomprimeerde map, dien je deze map te uploaden in de supplier portal. Dit dient je te doen in 'product management' onder het kopje 'PRODUCT IMAGE UPLOAD', zoals hieronder afgebeeld.  

 

 

Als alles goed is verlopen, ziet het eruit zoals hieronder.


 

Onder het kopje 'PRODUCTEN' kan je zien hoeveel afbeeldingen er zijn toegevoegd aan de producten. Let op: als je een product aanklikt kan je alleen de eerste productafbeelding zien als voorbeeld (deze is tevens nog niet uitgelijnd). Pas wanneer het product is gepubliceerd kan je alle afbeeldingen zien op www.foodl.nl. Het is helaas nog niet mogelijk om de volgorde van de afbeeldingen aan te passen of te verwijderen in de portal. 

Mocht je aanpassingen willen doen in de volgorde of een afbeelding willen verwijderen, stuur dan een mail naar aron@foodl.nl

 

Specificaties

Technische specificaties:

- TIFF (.tif/.tiff), JPEG (.jpeg/.jpg), GIF (.gif) of PNG (.png) format

- Ten minste 1000 pixels breedte of hoogte

- Bestandsgrote maximaal 10MB

- sRGB of CMYK kleuren

- Naam van het bestand : ean_00X.filetype

- Nummering voor meerdere afbeeldingen: _001 en verder. Bijvoorbeeld 123456_001.jpg voor de eerste afbeelding en 123456_002.jpg voor de tweede.

Functionele specificaties:

- De eerste afbeelding moet een packshot zijn van de verkoopeenheid.

- Afbeeldingen moeten zonder achtergrond zijn.

- Het product moet 85% of meer van het image frame beslaan.

- Het gehele product moet in beeld zijn.

- Extra afbeeldingen zijn toegestaan en mogen details zijn van het product.